Hoe het werkt

Bestellen:

Bestellen gaat het makkelijkst via de webshop. Mocht je last hebben van bijvoorbeeld keuze stress, vragen of wat dan ook, aarzel dan niet om even te mailen naar info@kurkenrukkers.nl of te bellen naar 06-48378701.

Betalen:

Je kunt betalen met IDEAL. Belgische klanten kunnen ook met BANKCONTACT. Tijdens de check out kom je vanzelf een selectie menu tegen. Je krijgt een via de mail een bevestiging van je aankoop. Mocht je een specifieke factuur willen neem dan contact op via mail of telefoon.

Korting:

Mocht je ergens van iemand om een of andere reden een Kurkenrukkers kortingscode hebben ontvangen. Allereerst van harte gefeliciteerd, das een tof cadeau! Je kunt de code in het check out proces invoeren en het systeem corrigeert automatisch het bedrag conform de voor jou geldende korting.

Verzending/shipping:

Voor levering in Nederland geldt een vast bedrag van € 7,95 per levering per adres. Na ontvangst van je betaling gaan we z.s.m. aan de slag met het verwerken van je bestelling. Veelal zul je het binnen enkele dagen in huis hebben. Je ontvangt een trackingcode voor het volgen van je zending. Heb je haast of een harde deadline, neem dan even contact op zodat we onnodige teleurstellingen kunnen voorkomen.

Je kunt er ook voor kiezen om je pakket af te halen op onze locatie in Heinenoord, Boonsweg 13. Dan is het gratisssss! Het is alleen mogelijk om af te halen op zaterdagen tussen 13 uur en 15.30. In het check-out menu kom je vanzelf een keuze menu tegen waar je dit kunt aanvinken.

Daarnaast leveren we ook in België voor een vast bedrag van €15 per levering per adres.

We ship world wide, for countries other than the Netherlands and Belgium please contact us via email info@kurkenrukkers.nl for the specific possibilities.

Overig:

Zie onze algemene voorwaarden onder aan de pagina voor meer details. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben over hoe we werken, over wijn of over genieten in het algemeen aarzel dan niet om contact op te nemen via de inmiddels meermaals genoemde kanalen.