Het doet pijn.......

oktober 26, 2018 1 Bericht

Het doet pijn.......

Wat doet er pijn dan?

Nou, het gaan verkopen van onze wijn doet pijn en daar willen we toch even iets over kwijt. Een marketingadviseur zou het ons ten zeerste afgeraden hebben om dit zo open en eerlijk op social media te droppen. “Killing voor je sales man, niet doen!” Echter zo’n adviseur kunnen we ons helemaal niet veroorloven dus luisteren we maar gewoon ons hart. En daar zit nou net de pijn………

Om je een idee te geven. Het voelt een beetje zoals toen je je kleintje voor het eerst naar de peuterspeelzaal bracht. Dat schuldgevoel dat je bekruipt als die kleine dreumes je daar vanuit het zaaltje met een bedroefd gezichtje nakijkt als je hem of haar daar moederziel alleen achterlaat. En hoe je jezelf dan gerust stelt door te denken "ach het is maar voor eventjes" en je stiekem een traantje wegpinkt terwijl je op die toch al droevige herfstachtige maandagochtend in de miezerregen terug naar huis fietst. Dat gevoel.

“Maar wacht ff” denk je nu vast “dat is toch niet helemaal vergelijkbaar?”

Klopt, het is voor ons namelijk nog veel erger. Onze kindjes komen immers nooit meer terug! (Althans normaal gesproken niet, ons retourbeleid is te vinden op de website, maar dat even terzijde…..) En wat die kleintjes dan allemaal moet meemaken! Eerst op reis, hortend en stotend in een donkere benauwde doos, moederziel alleen of misschien met wat bange broertjes en zusjes. Om vervolgens bij de adoptiefamilie na een kort verblijf in een klimaatkast, donkere koude kelder of, God verhoede, wijnrekje naast de verwarming met één enkele brute armbeweging van zijn of haar kurk ontrukt te worden (zo doen kurkenrukkers dat namelijk, maar daarover later meer…).

Zelfs als je geen kinderen hebt, of dat kleuterschoolmoment nog moet komen (succes daarmee trouwens……), dan kun je je nu wel een beetje voorstellen hoe het voelt toch?  

Maarrrr aan de andere kant zijn we zo verschrikkelijk trots op onze kleintjes dat het simpelweg egoïstisch zou zijn om ze allemaal voor onszelf te houden. Dus na ampele overweging en met wat psychiatrische hulp hebben we er uiteindelijk toch maar voor gekozen om onze kindjes bloot te gaan stellen aan het kurkengeruk van wijn drinkend Nederland.

Onze tegendraadse natuurlijk heerlijke kindjes zijn er klaar voor om ontdekt te worden. Genieten gegarandeerd en makkelijk te bestellen op www.kurkenrukkers.nl

Rukken die kurken!

 
1 Reactie

Harry
Harry

oktober 26, 2018

Wat een leuke ontboezeming (uiting vanuit het hart). Weer eens wat anders dan een harteloze verkoper.

Laat een bericht achter

Berichten worden eerst gecontroleerd.


Ook in Bloggende Rukkers

Het manifest van de Kurkenrukkers
Het manifest van de Kurkenrukkers

oktober 10, 2018

Lees verder